صفحه گوشی اندروید
این روزا با پیشرفت تکنولوژی و کاربرد بیشتر انواع گوشی مخصوصا گوشی های اندرویدی علاوه بر برطرف شدن یک سری از مشکلات و سرعت بخشیدن به کارها با مشکلاتی نیز مواجه خواهیم شد که کمترین آن نصب برنامه های کاربردی بسیاری روی گوشی است که گاهی پیدا کردن یک برنامه خاص روی صفحه گوشی را مشکل می کند و در صورت ایجاد میانبرهایی از آن برنامه نیز با صفحه ای شلوغ و آشفته رو به رو خواهیم شد که باز جستجو را مشکل می کند و یا در شرایطی هستیم که امکان تایپ ابتدای نام گوشی و سرچ آن وجود ندارد، مثلا وسایل زیادی در دستمان هست و فقط امکان استفاده از یکی دو انگشت برای ما مهیاست.
در این مطلب سعی دارد راه هایی را برای استفاده بهینه از صفحه گوشی اندرویدی شما را بیان کند که هم سرعت عمل و هم کارایی شما را بالاتر ببرد و هم میزان خطا و اشتباه و خستگی ناشی از آن را برای شما کاهش دهد.
اولین و بهترین راه این است که هنگام نصب برنامه (اپلیکیشن) گزینه ی ایجاد میانبر روی صفحه را لغو کنیم تا پس هر بار نصب مجبور نباشیم میانبرها را از صفحه حذف کنیم. چون در بعضی موارد به طور همزمان چندین برنامه را نصب می کنیم که حذف میانبرهای آن ممکنه زمان زیادی از ما بگیرد.
مرتب کردن صفحه گوشی
استفاده از کشوهای برنامه یا drawerها است که می تونه کمک زیادی به مرتب کردن اپلیکیشن ها بکند. شما با استفاده از کشوهای برنامه ( drawerها ) میانبرهایی را که در طول روز استفاده بیشتری از آنها می کنید را در آن قرار داده و روی صفحه گوشی داشته باشید.
روش سوم استفاده از پوشه هاست . در گوشی های اندروید تعدادی اسکرین برای قرار گرفتن میانبرها قرار داده شده است که شاید برای تمام میانبرهای ما کافی نباشد اما برای دسته بندی اپلیکیشن های پر کاربرد در صفحه مناسب است. همچنین با استفاده از پوشهها میتوانیم میانبرهای صفحهی خانگی را درون چندین منوی فرعی pop-up گروهبندی کنیم.
برای این منظور روی صفحه نمایشمان آهسته ضربه زده و چند ثانیه نگه میداریم تا گزینهی پوشهها بالا بیاید، سپس پوشه مورد نظر خود را ایجاد کرده و به راحتی میتوانید اپلیکیشنهای دلخواه خود را به آن اضافه کنید. در این صورت طبقه بندی آنها نیز آسانتر خواهد بود.
همچنین شما می توانید اپلیکیشن های خود را براساس نوع ، رنگ ، عملکرد، میزان استفاده و نام و … مرتب کنید. در این روش کافیست که پوشه ای بسازید و برنامه های مورد نظر خود را در آن قرار دهید و طبق مواردی که گفته شد مرتب کنید.
اگر طرفدار استفاده از پوشهها نیستید میتوانید برنامههای خود را بر اساس موضوع مرتب کنید. به هر سطر یک موضوع خاص را اختصاص داده و برنامههای مشابه را در آن سطر قرار دهید تا به راحتی آنها را شناسایی کنید. مثلا سطر اول شما میتواند به برنامههایی اختصاص پیدا کند که برای برنامه روزانه شما کاربرد دارند و سطر دوم به برنامههایی که برای خواندن مورد علاقه شما هستند.
منبع:ariamoons.com